Γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στον Κορυδαλλό. Υγιεινολόγος-Επόπτης Δημόσιας Υγείας στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με μεταπτυχιακά στη «Δημόσια Υγεία» (ΕΣΔΥ) και μετεκπαίδευση στη «Τεχνολογία και προστασία Περιβάλλοντος».

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας, Β´ Αντιπρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και μέλος του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ. Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού εντεταλμένος για θέματα: αθλητισμού, πολιτισμού, δημόσιας υγείας και μετανάστευσης και με επιστημονική παρουσία στην «Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία» και την «Επαγγελματική Υγιεινή και Ασφάλεια».

Μέλος της Επιτροπής: κοινωνικής προστασίας, υγείας και αλληλεγγύης της ΠΕΔΑ. Με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία: ΤΕΙΑθ, (Ιδ.ΤΕΛ) και ΙΕΚ. Με ευρεία συνδικαλιστική και κοινωνική δράση στον χώρο των ΤΕΙ, του αθλητισμού, του πολιτισμού, της οικολογίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων. Διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (2000-2004). Ιδρυτικό μέλος των Αριστερών Συσπειρώσεων των ΚΑΤΕΕ (1980), με πολιτική δράση στην «Εναλλακτική Αριστερά» και τον αριστερό σοσιαλιστικό χώρο. Σήμερα συμμετέχει ενεργά στη πρωτοβουλία πολιτών «Γέφυρα», για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων.

Share This