Έχει σωσία;

Με αφορμή το δελτίο τύπου για το ταξίδι στην Κίνα το οποίο εμφάνισε (με ημερομηνία 23/4) ο κ. Πατούλης στην ιστοσελίδα του, ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Ρένας Δούρου, κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Έχουμε την υποψία ότι του αρέσει πολύ του κ. Πατούλη να πουλάει παραμύθια. Αυτό όμως μένει να αποδειχθεί. Για τώρα, ας δούμε κάτι σαν παραμύθι.

– Δευτέρα 22/4, 10:00-12:00, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Αττικής είχαν προγραμματισμένο (αρκετά έγκαιρα μάλιστα) debate στον Αθήνα 9,84.

– Παρασκευή 19/4, το επιτελείο Πατούλη ειδοποίησε πως λόγω υποχρέωσης θα απουσίαζε.

– Στο debate, δεν εμφανίστηκε τελικά. Ακούστηκε η δικαιολογία ότι έλειπε για ταξίδι στην Κίνα.

Αρχίζουν όμως εδώ τα περίεργα…

– Αν και λατρεύει την προβολή και τη δημοσιότητα ο κ. Πατούλης, Δελτίο Τύπου για Κίνα δεν έβγαλε αρχικά. Αντίθετα, στην ιστοσελίδα του ανέβαιναν δελτία τύπου για δράσεις και παρουσίες του καθημερινά εδώ στην Αττική.

– Δελτίο τύπου αναφορικά με ταξίδι κι επαφές στην Κίνα, ο κ. Πατούλης εμφάνισε στην ιστοσελίδα του στις 23/4. Αφότου όμως η Δύναμη Ζωής είχε ήδη βγάλει δήλωση με την οποία διερωτάτο αν αυτές τις μέρες ο κ. Πατούλης πράγματι μετέβη στην Κίνα και επέστρεψε από εκεί, ή αν το έσκασε από το debate λες και είναι Πατ-Λούης.

Ερωτήματα που ζητούν απάντηση:

– Αφού η ιστοσελίδα του τον εμφάνιζε και τον εμφανίζει σε καθημερινές δραστηριότητες εδώ στην Αττική εκείνες τις μέρες, πότε πήγε στην Κίνα; Πότε αναχώρησε από την Αθήνα και πότε επέστρεψε; Έκανε το ταξίδι τώρα, ή άλλοτε; Διότι αν το έκανε άλλοτε, τότε όντως κρύφτηκε από το debate!

– Τα αεροπορικά πήγαινε-έλα στην Κίνα παίρνουν δύο μέρες. Οι επαφές που περιγράφει ότι έκανε, εμφανίζοντας και φωτογραφίες μάλιστα, συνιστούν πρόγραμμα άλλων δύο ημερών. Και η Σαγκάη από το Ανχούι, πόλεις που λέει ότι επισκέφτηκε, απέχουν πάνω από 400 χλμ. Πως έβγαλε ταξίδι 4-5 ημερών στην Κίνα ο κ. Πατούλης ενώ εμφανιζόταν, στην ιστοσελίδα του μάλιστα, σε δράσεις και παρουσίες εδώ στην Αττική;

– Ακόμη και αν ο κ. Πατούλης διακτινίστηκε παθαίνοντας Star Trek και πήγε και ήλθε στιγμιαία, πώς έκανε εμφανίσεις εδώ στην Αττική και έβλεπε και Κινέζους στην Κίνα; Έχει σωσία;

– Είναι δυνατόν αυτό το ταξίδι υπερπαραγωγή του κ. Πατούλη στην Κίνα να μην το συναντάς, γκουγκλάροντας το, ως ρεπορτάζ σε ελληνικές και κινέζικες πηγές ενημέρωσης; Τον έπιασε ξαφνικά σεμνότητα και άρνηση προβολής και δημοσιότητας;

– Γιατί δεν έγινε καμία αναφορά, από τον λαλίστατο συνήθως για τις διεθνείς του συναντήσεις, κ. Πατούλη, σε ΜΜΕ και ιστοσελίδες;

Δεδομένου ότι το ταξίδι δεν είναι ιδιωτικό, αλλά το έκανε ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, περιμένουμε από τον κ. Πατούλη να μας εξηγήσει λεπτομερώς όσα ρωτάμε.

Υ.Γ.: Καλύτερα να μην γίνει καμιά περιττή αλλαγή στην ιστοσελίδα γιατί υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία jpeg και html

Share This